Kupi, jedi, živi lokalno!

Radno vrijeme Tržnice Zadar d.o.o. je od ponedjeljka do subote od 07 do 15 h, a nedjeljom, blagdanima i praznicima od 07 do 12 h.

Proizvodi hrvatskog seljaka

Certifikate odnosno oznake “Proizvodi hrvatskog seljaka” su dobili OPG Božji Vrtlić - Drita Dunatov iz Dikla, OPG Mile Soldo iz Islama Latinskog, OPG Slavko Marušić iz Zemunika Donjeg, OPG Mateo Pastuović iz Murvice, OPG Milka Bašić iz Škabrnje, OPG Nedjeljko Vidaić iz Murvice, OPG Ines Sorić iz Bibinja, OPG Nenad Gambiraža iz Zadra, OPG Ivica Bošnjaković iz Piškorevca, OPG Franči Bukša s Paga, OPG Marko Matić iz Koprivnice, OPG Anka Marinović iz Zadra te OPG Pavić Tomislav iz Sukošana.

INTERAKTIVNA KARTA TRŽNICA

Aktualna ponuda - ožujak 2023

Tržnica Poluotok

Blitva, kupus, zelje, salata, prokulice, kaul, naranča, limun, jabuka

Ribarnica

Orade, trlje, srdele, raža, mol, škampi

Tržnica Relja

Kiseli kupus, zelje, brokula, prokulice, kelj, blitva, mrkva, citrusi limun, naranča

Tržnica Melada (Maslina)

Zelje, kupus, kiseli kupus, blitva, kelj, prokulica, brokula, mrkva, naranča, limun, jabuka

Tržnica Bili brig

Prokulice, brokula, kiseli kupus, zelje, kelj, blitva, mrkva, limun, naranča, jabuka

Tržnica Put Petrića

Zelje, kupus, karfiol, brokula, kelj, radič, salata, naranče, limuni, jabuke

Detaljnu ponudu i ostale informacije pogledajte na našim društvenim mrežama

Interaktivna karta tržnica

Upoznajte trgovce na svim našim tržnicama u Zadru! Na interaktivnoj karti izaberite tržnicu, razgledajte, odaberite štand i pogledajte ponudu OPG-a i kontakt podatke tog trgovca.

Zadarska tržnica je jedno od centralnih mjesta života u Zadru, na samom Poluotoku. Bogatstvo boja, mirisa i okusa pozdravit će vas na svakom koraku.
Voće, povrće, mediteranske kulture, cvijeće, sadnice, sir, domaće maslinovo ulje, med dolaze svaki dan iz okolice Zadra, plodnih Ravnih kotara i otoka.
Ribarnica svaki dan nudi bogati izbor: najbolju svježu ribu iz ulova i plodove mora.

Fotografije Tržnice, raznolikosti ponude, voća, povrća, štandova, ljudi, i mali podsjetnik na našu povijest i manifestacije koje smo organizirali.

Pogledajte živost i šarenilo naših tržnica u sva godišnja doba. Video zapisi tržnice preuzeti su s YouTube kanala Diadora TV.

Naše tržnice